Στομίες

Αντιμετωπίστε τις Διαρροές & τους Ερεθισμούς της Στομίας

Έχετε στομία; Βάλτε τέλος στις διαρροές και τους ερεθισμούς

Νέα τεχνολογία MOLDABLE στις στομίες της Convatec

Προσοχή! Χρησιμοποιείτε στομίες (ουρητηροστομία, κολοστομία, ειλεοστομία) ενός ή δύο τεμαχίων; Βάλτε τέλος στις διαρροές – μικροδιαρροές και τους ερεθισμούς στην περιοχή της στομίας με την νέα πρωτοποριακή και μοναδική τεχνολογία Moldable της Convatec που απευθύνεται σε ασθενείς με στομία. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή δείγματα; Σας προμηθεύουμε όλα τα υλικά χωρίς κόστος και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε την αίτηση για την απόδοση δαπάνης στο ταμείο σας στον ΕΟΠΥΥ . Επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως λειτουργεί το υλικό moldable

Το αυτοκόλλητο υλικό της βάσης, είναι μαλακό και εύπλαστο, τυλίγεται πάνω στην στομία και προσαρμόζεται στο σχήμα και τις διαστάσεις της στομίας. Η προστασία του δέρματος γύρω από τη στομία είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των ανθρώπων που αναλαμβάνουν την περιποίηση των στομιοπαθών. Τα κενά διαστήματα που δημιουργούνται μεταξύ της στομίας και της βάσης είναι η κύρια αιτία των προβλημάτων του δέρματος. Η καλύτερη προσαρμογή της βάσης με την νέα τεχνολογία moldable μειώνει τον κίνδυνο βλάβης του δέρματος λόγω επαφής του με τις εκκρίσεις του εντέρου.

Εφαρμόζει πλήρως σε όλα τα σχήματα στομιών

στομία - τεχνολογια moldable χωρις διαρροες

Η αυτοκόλλητη βάση, χάρη στην τεχνολογία της ελαστικής μνήμης (rebounding memory technology) αγκαλιάζει με προσοχή την περιφέρεια της στομίας και προσαρμόζεται ακριβώς επάνω της παρέχοντας απόλυτη στεγανότητα όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα.

στομία convatec moldable

Οι κλασσικές βάσεις μπορεί να αφήνουν μικρά κενά διαστήματα γύρω από την στομία θέτοντας σε αμφιβολία την προστασία του δέρματος. Η νέα τεχνολογία MOLDABLE αποτρέπει οποιοδήποτε κενό διάστημα.

Αποκλειστικά πλεονεκτήματα που δεν υπάρχουν σε άλλες βάσεις

Η ελαστική μνήμη υου υλικού επιτρέπει στη βάση να προσαρμόζεται σε τυχόν μεταβολές του σχήματος ή των διαστάσεων της στομίας. Μετά την εφαρμογή, η βάση αγκαλιάζει τη στομία και τα ελαστικά στοιχεία της, της επιτρέπουν να διαστέλλεται και να συστέλλεται κατά τη διάρκεια της χρήσης της ακολουθώντας τις αλλαγες της στομίας. Το ανώτερο στρώμα από υλικό Durahesive φουσκώνει και στεγανοποιεί πλήρως τα τοιχώματα της στομίας καθώς προσαρμόζεται τέλεια επάνω τους. Το εύκαμπτο αυτοκόλλητο υδροκολλοειδές υλικό παρέσει επιπλέον σιγουριά και είναι απάλό επάνω στο ευαίσθητο δέρμα. Η τεχνολογία Moldable είναι διαθέσιμη σε επίπεδες αλλά και σε κωνικές βάσεις.

Ωφέλη για τον ασθενή που χρησιμοποιεί βάσεις στομίας moldable

  • Μεγαλύτερη προστασία του δέρματος. Η τέλεια εφαρμογή της βάσης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροών
  • Εύκολο και βολικό στη χρήση. Δεν χρειάζεται να μετράμε τη στομία ούτε να κόβουμε με το ψαλίδι
  • Ευελιξία. Προσαρμόζεται σε στομίες οπιοασδήποτε μορφής και διάστασης
  • Λιγότερη σπατάλη χρόνου. Το ήδη διαμορφωμένο άνοιγμα μπορεί να διορθωθεί και μετά την εφαρμογή

Η σημασία της προστασίας του δέρματος

Η προστασία του δέρματος γύρω από τη στομία είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των ανθρώπων που αναλαμβάνουν την περιποίηση των στομιοπαθών. Τα κενά διαστήματα που δημιουργούνται μεταξύ της στομίας και της βάσης είναι η κύρια αιτία των προβλημάτων του δέρματος. Η καλύτερη προσαρμογή της βάσης με την νέα τεχνολογία moldable μειώνει τον κίνδυνο βλάβης του δέρματος λόγω επαφής του με τις εκκρίσεις του εντέρου.

14 thoughts on “Αντιμετωπίστε τις Διαρροές & τους Ερεθισμούς της Στομίας”

    • Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε τα στοιχεία σας και να σας αποστείλουμε δείγματα από τα υλικά μας

      Απάντηση
  1. Καλημερα σας… μπορω να εχω περισσοτερες πληροφοριες οσο αφορα τις ουροστομιες; και πως μπορω να εχω καποιο δειγμα αυτων;

    Απάντηση
    • Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε τα στοιχεία σας και να σας αποστείλουμε τα δείγματα που ζητήσατε

      Απάντηση

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send